BB-Noora pelkää siviiliin pääsyä: ”Apua, onko siellä ketään?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta häädettiin tänään kotimatkalle ensimmäisenä BB-Elisabet, kun vuorossa oli tuotantokauden viimeinen varsinainen häätölähetys. Alkaneen finaaliviikon aikana talosta poistetaan vielä kaksi asukasta, jolloin varsinaisessa finaalissa on mukana neljä asukkia.

Eilen illalla häätölähetyksen aikana Noora pohti kuumeisesti miten hänet otettaisiin vastaan siviilissä mahdollisen häädön jälkeen.

– Apua, onko siellä ketään vastassa? Apua, onko siellä ketään? Siis mä oon ollut täällä ihan idiootti, Noora pohti mahdollista häätöään.

– Sä oot ollut kunnollinen tyttö. Ethän sä oo edes pussannut ketään, BB-Niko totesi.

– Onks isi tyytyväinen muhun? Oon mä pussannut Marikaa. Sä olit Marika silloin aika kondiksessa, eli ei ihme että sä et muista. Ja sit Ellu tunki kieltä mun kurkkuun kun sitä panetti. Se oli ihan hauskaa, Noora lisäsi.