Michael Jackson -skandaali paisuu: ”Minä laulan Jacksonin osuudet!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Vuoden 2009 kesällä traagisesti ja epäselvissä olosuhteissa menehtynyt poptähti Michael Jackson tulee pian julkaisemaan postuumisti kokonaisen albumillisen uutta musiikkiaan. Häneltä jäi yhteensä yli sata julkaisematonta kappaletta, joten materiaalia riittää.

Maailma odottaa innolla supertähden uutta albumia, mutta muiden muassa popkuninkaan veli Randy Jackson raivoaa levyn olevan osittain huijausta. Mies on varma, että Michael ei ole mukana kaikissa kappaleissa, vaan että hänen tilallaan käytetään jotain toista laulajaa. The Sun -lehti ilmoittaa nyt Jackon imitoijan ja jäljittelijän Ricky Gallianon olevan levyllä esiintyvä popkuningas.

Galliano kertoi lehdelle uskovansa, että hän esiintyy lähes kaikissa kappaleissa kyseisellä levyllä. Mies väittää saaneensa ison maksun salaisesta äänityssessiosta studiossa ja kyseessä oli 21 kappaleen teko. Toimenpide vei paljon aikaa, sillä äänitys oli todella tarkkaa.

– Asianomaiset olivat todella jääräpäisiä sen suhteen, että saivat minut kuulostamaan aivan samalta kuin Jacko. Jouduin matkimaan häntä 100 prosenttisella tasolla, Galliano kertoi The Sun -lehdelle.

Levy-yhtiö Sony vakuutta, että levyllä laulaa ainoastaan Michael Jackson, vaikka epäilyt ovat erittäin vahvoja ja muiden muassa Jacksonin velipoika Randy Jackson ei ole vaiennut ajatuksistaan. Mies väittää Twitterissään Sonyn pettävän Jacksonin fanit.