BB-Noora vuodatti jälleen kyyneleitä – katso kuva

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan käynnissä finaaliviikko, kun talossa asustaa enää kuusi asukasta. Kaksi heistä joutuu jättämään talon huomenna torstaina, kun vain varsinainen finaalinelikko jää taloon.

Tänään talon kylpyhuoneessa koettiin eilen illalla kauhun hetkiä, kun BB-Noora oli peseytymässä. Kauden yllättäjä Jabou-naama nimittäin näyttäytyi hänelle kesken iltatoimien. Noora säikähti näkyä kovasti ja tuli vuodattaneeksi samalla myös hieman kyyneleitä. Hän kauhisteli näkyä muille asukkaille, jotka yrittivät myös nähdä vilauksen mystisestä vieraasta.

Erityisesti BB-Niko ja BB-Petri olivat harmissaan siitä etteivät he olleet koskaan nähneet salaperäistä yllätysvierasta, mutta yllättäen Petri ryhtyi ainakin väittämään nähneensä ”naaman” pyydettyään ”koiraa tulemaan ikkunaan”. Marika ei puolestaan ollut itsekään aivan varma oliko hän nähnyt Jeboun kylpyhuoneen peilissä vai ei.