Kaikki tiesivät tulevasta kosinnasta – paitsi Jessica Simpson itse

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Julkkiskaunotar Jessica Simpson on tullut tunnetuksi niin laulajana ja näyttelijänä kuin realitytähtenäkin. Hänen edellinen avioliittonsa kariutui valtavasta mediahuomiosta huolimatta tai juuri siitä johtuen jo vuosia sitten, mutta äskettäin hän kihlautui viimein uudelleen.

Newlyweds-realityohjelmasta ja musiikkiuraltaan alunperin tunnetuksi tullut Jessica Simpson kihlahtui NFL-tähti Eric Johnsonin kanssa. Kaunotar paljasti hänen koko perheensä tienneen kosinnasta ennen häntä. Sulhanen oli piilottanut sormuksen kenkään hänen kotiinsa.

– Olin viimeinen, joka sai tietää hänen aikeistaan. Eric oli kertonut aikomuksistaan äidilleni, isälleni ja siskolleni kolme viikkoa ennen kosintaa. En voi uskoa, että he pystyivät olemaan hiljaa, Jessica Simpson kertoi Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa.

– Kosinta oli kuitenkin erittäin ihana, sillä katsoimme Parenthood-ohjelmaa ja yllättäen hän pyysi minua pysäyttämään ohelman. Tottelin hänen pyyntöään, jolloin hän polvistui eteeni. Olin aivan shokissa ja tuo hetki oli sellainen, jollaista en ole koskaan ennen kokenut.

Häitä ei ole vielä erityisesti suunniteltu, mutta Jessica aikoo viettää Kiitospäivän Eric Johnsonin kanssa tämän luona New Yorkissa. Jessica aikoo myös opetella uusia vegaanireseptejä, sillä Eric on kasvissyöjä. Kiitospäivän perinteinen kalkkuna aiotaan tehdä tofuversiona, mikä hiukan hirvittää lihaa rakastavaa Jessica Simpsonia.