Katy Perryn rakas autokoulussa – teki hyvää kesken ajon

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmalla suurta suosiota saavuttanut poptähti Katy Perry avioitui taannoin näyttelijämiehensä Russell Brandin kanssa Intiassa. Sittemmin Perry on ollut otsikoissa monistakin syistä, eli myös muuten kuin paljastavien asujensa merkeissä.

Katy Perryn isä on pastori, ja hän antaa täydellisen tukensa tyttärensä avioliitolle. Lähde on nyt kertonut The Sun -lehdelle Russell Brandin olevan parhaillaan autokoulussa, sillä mies haluaa olla itsenäinen ja riippumaton vaimostaan. Lähteen mukaan Russell on kyllästynyt pyytämään aina Katyn apua liikkumiseensa Los Angelesissa.

Erään silminnäkijän mukaan Brand on myös koomisen jalo, sillä erään ajotuntinsa aikana hän pysähtyi liikennevaloissa kerjäävän kodittoman miehen luokse ja antoi tälle 20 dollaria. Russell oli myös kehoittanut miestä olemaan samoissa valoissa seuraavana päivänä odottamassa häntä.