Kohuväite: “Michael Jackson on elossa!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Vuoden 2009 kesällä traagisesti ja epäselvissä olosuhteissa menehtynyt poptähti Michael Jackson tulee pian julkaisemaan postuumisti kokonaisen albumillisen uutta musiikkiaan. Häneltä jäi yhteensä yli sata julkaisematonta kappaletta, joten materiaalia riittää.

The Hollywood Gossip -julkaisu paljastaa nyt Jacksonin Dangerous-albumin tuottajan, Teddy Rileyn, uskovan edelleen Michaelin olevan vielä elossa. Samaa sanoo myös hiphop-tuottajatähti Akon. Keskustelua Jackon nykyisestä olinpaikasta ja tarpeista käydään kyseisten miesten Twitter-sivuilla. Tuottaja Riley vakuuttelee tietonsa pohjautuvan siihen, että hän tuntee edesmenneen popkuninkaan läsnäolon luissa ja ytimissään asti.

Maailma odottaa innolla supertähden uutta albumia, mutta muiden muassa popkuninkaan veli Randy Jackson raivoaa levyn olevan osittain huijausta. Mies on varma, että Michael ei ole mukana kaikissa kappaleissa, vaan että hänen tilallaan käytetään jotain toista laulajaa. The Sun -lehti ilmoitti taannoin Jackon imitoijan ja jäljittelijän Ricky Gallianon olevan levyllä esiintyvä popkuningas.