Madonna yllätti kuntosalinsa asiakkaat – ryhtyi jumppaohjaajaksi! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Madonnan fyysinen kunto on herättänyt huomiota ja kateutta kautta maailman. Vastaavaan tulokseen pyrkiminen on ollut aikaisemmin monille lähes mahdotonta, mutta nyt poptähti tekee sen helpommaksi.

Madonna ja uusi liikekumppani manageri Guy Oseary ovat nimittäin avanneet 24-tuntia auki olevan fitnesskeskuksen Mexico Cityyn. Hard Candy Fitness -keskuksen avajaispäivänä popkuningatar itse yllätti asiakkaansa perinpohjin, sillä hän osallistui itse jumppatuokioon 20 uuden jäsenen ohjaajana. Asiakkaat saivat siten takuulla ikimuistoisen kuntosalikokemuksen.

Jumppaan osallistujat saivat ihastella Madonnan liikkeitä muiden muassa DJ Paul Oakenfoldin musiikin tahdissa. Kyseinen DJ-tuottajatähti toimi viime vuonna Suomessakin nähdyllä kiertueella Madonnan lämmittelijänä ja kiertueen virallisena tiskijukkana.