Jessica Alba pyristelee eroon seksikkyydestään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian valkokankaalla uusissa The Killer Inside Me ja Machete -elokuvissaan. Perheeseensä pitkään keskittynyt tähti on uusien elokuviensa myötä ollut kovasti otsikoissa ja lehtikuvissa.

Kerroimme äskettäin kuinka Jessica totesi tiedostavansa, että hänen suosionsa johtuu paljolti hänen seksikkyydestään. Alba kertoikin sivustolle yrittävänsä saada tämän vuoksi rooleja, jotka eivät olisi luokiteltuja seksikkäille näyttelijöille, vaan jotka vaatisivat häntä panostamaan muuhunkin osa-alueeseen kuin ulkoiseen kauneuteen.

Ainakaan vielä Jessica ei ole kuitenkaan onnistunut kitkemään seksikyyttään valokuvista, sillä parhaillaankin hän poseeraa todella näyttävissä kuvissa täysissä pukeissa. Kimaltelevissa sähkönsinisissä housuissa poseraavalla elokuvakaunottarella on yllään myös niukka musta toppi.