Madonnan uusi kuntokeskus heti ongelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonnan fyysinen kunto on herättänyt huomiota ja kateutta kautta maailman. Vastaavaan tulokseen pyrkiminen on ollut aikaisemmin monille lähes mahdotonta, mutta nyt poptähti tekee sen muille helpommaksi perustamalla kuntosaliketjun.

Madonna ja uusi liikekumppani manageri Guy Oseary avasivat nimittäin maanantaina ensimmäisen 24-tuntia auki olevan fitnesskeskuksensa Mexico Cityyn. Yahoo! News -julkaisu kertoo salin saaneen valitettavasti heti sulkemisvaatimuksen, sillä Mexico Cityn viranomaisilla ei ollut hallussaan kaikkia salin toimintaan tarvittavia asiapapereita. Heiltä puuttui muiden muassa maankäyttölupa, parkkipaikkalupa sekä kuntosalin turvasuunnitelma.

Aikaa puuttuvien asiakirjojen toimitukseen annettiin kuitenkin muutama päivä ja Madonnan lakimiehet saivat toimitettua kaikki tarpeelliset tiedot viranomaisille ajoissa. Täten salille annettiin lupa jatkaa toimintaansa täysillä tehoilla. Tämä oli varmasti helpotus Madonnalle, joka nähtiin Hard Candy Fitness –keskuksessa avajaispäivänä. Popkuningatar yllätti tuolloin asiakkaansa perinpohjin, sillä hän osallistui jumppatuokioon 20 uuden jäsenen ohjaajana. Uudet asiakkaat saivat siten takuulla ikimuistoisen kuntosalikokemuksen.