Keira Knightley oli jäädä eläkkeelle jo 22-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvakaunotar Keira Knightley oli äskettäin otsikoissa, kun hänen kotiinsa murtauduttiin tähden ollessa elokuvansa ensi-iltajuhlissa Roomassa. Varkaiden matkaan lähti ainakin kaksi tietokonetta.

Nyt Keira on paljastanut uransa jatkon olleen kolme vuotta sitten vaakalaudalla, sillä hän harkitsi vakavasti vetäytymistä näyttelemisestä. Leffakaunotar ei ollut omasta mielestään tyytyväinen uraansa ja oli sitä mieltä, että ura vaikeuttaa liikaa hänen yksityiselämäänsä.

– En tiennyt tulenko enää palaamaan näyttelemisen pariin. Olin pitkään sitä mieltä, että en jatkaisi uraani. En nauttinut siitä mitä teen ja tunsin siitä kauheaa syyllisyyttä. En ollut mielestäni etuoikeutetussa asemassa enkä nähnyt koko urassa mitään pointtia. Olin työskennellyt koko ajan 16-vuotiaasta 22-vuotiaaksi, enkä ollut pitänyt yhtään kunnon lomaa, Keira Knightley kertoi Vogue-lehdelle.

25-vuotias Knightley on aikaisemmin kertonut harkitsevansa muuttoa pois Lontoosta juuri omaisuutensa vuoksi, sillä henkilökohtaisten tavaroiden päätyminen vääriin käsiin voisi aiheuttaa suunnatonta haittaa. Poliisit ovat kertoneet rosvojen iskeneen myös kahteen muuhun asuntoon viikkoa aikaisemmin, joten näyttelijäkaunotar tuskin oli suunniteltu kohde kuuluisuutensa vuoksi.