Ökyrikas Jessica haluaa avioehdon

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Julkkiskaunotar Jessica Simpson on tullut tunnetuksi sekä laulajana ja näyttelijänä kuin realitytähtenäkin. Hänen edellinen avioliittonsa kariutui valtavasta mediahuomiosta huolimatta – tai juuri siitä johtuen – jo vuosia sitten, mutta äskettäin hän kihlautui viimein uudelleen.

Neitokainen löysi rinnalleen NFL-tähti Eric Johnsonin noin puoli vuotta sitten, ja viime kuussa tapahtunut kihlautuminen ennakoi pariskunnan mukaan häitä ensi kesälle. Simpson ei aluksi halunnut tehdä avioehtoa, mutta nyt neitokainen on kuitenkin tullut toisiin aatoksiin. Lähde kertoi asiasta US Weekly -lehdelle.

– He keskustelivat vaihtoehdoista ja päätyivät tähän, koska se on selkeä ja hyvä ratkaisu ennen astumista avioliittoon. Eric ymmärsi Jessican pyynnön hyvin ja hän tukee ehtoa täysin. Eric haluaa tällä tuoda ilmi sitä, ettei hän ole Jessican kanssa rahojen takia. Hän todella rakastaa tyttöä ja hän on muutenkin tyyliltään hillitty. Pintaliito ja materiaali ei kiinnosta häntä, lähde kertoi US Weekly –lehdelle.

Uskomattomalta tuntuvien väitteiden mukaan Simpson tienasi yksistään viime vuonna omaan brändiinsä perustuvien tuotteiden myynnillä noin 750 miljoonaa dollaria. Mikäli avioero tulisi pariskunnalle eteen niin ilman avioehtoa Johnson hyötyisi taloudellisesti avioerossa runsain mitoin. Pariskunta odottaa kuitenkin häitä malttamattomana ja Simpson suunnittelee tulevaisuuttaan Ericin rinnalla ja haaveet lapsista ovat täyttäneet hänen sydämensä. Simpson on kehunut jokaisen päivän olevan täyttä romantiikkaa.