Elizabeth Hurleyn erokohu paisuu – kaksi avioeroa yhdellä iskulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja mallina maailmalla tunnetuksi tullut brittitähti Elizabeth Hurley on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa kohuotsikoista, mutta eilen hän pudotti todellisen uutispommin ilmoittamalla eronneensa aviomiehestään Arun Nayarista jo kuukausia sitten. Tänään asiassa on saatu julkisuuteen uutta tietoa.

Elizabet Hurley joutui paljastamaan avioeron siksi, että hänet ikuistettiin äskettäin hellissä tunnelmissa urheilutähti Shane Warnen kanssa. 41-vuotias entinen krikettipelaaja ja näyttelijäkaunotar ovat brittilehtien mukaan viihtyneet yhdessä jo pidemmän aikaa. Tänään asiassa on tullut julki tieto, jonka mukaan myös Warne on parhaillaan keskellä avioeroa. Mies vahvisti kotisivuillaan olevansa eroamassa vaimostaan Simone Callahanista.

– Simone ja minä erosimme jo jokunen aika sitten. Ero on surullinen asia ja sen syyt pidämme omana tietonamme. Pysymme kuitenkin ystävinä ja hyvinä vanhempina lapsillemme, mies kirjoitti The Sun –lehden mukaan verkkosivuillaan.

Shane Warnelle kyseinen vastoinkäyminen ei ole ensimmäinen laatuaan, sillä hän oli viisi vuotta sitten kohuotsikoissa seksiskandaalin takia. Liz Hurleyn kanssa suhde on jatkunut jo useamman kuukauden ajan, mutta sen jatkuvuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa.