Kotimainen Facebook-mokasivusto kaatui heti kättelyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on olemassa jo lukuisia verkkosivustoja, joiden tarkoituksena on kerätä käyttäjiltään esimerkkejä Facebookin hämmentävistä statuspäivityksistä. Nyt vastaava verkkopalvelu on avattu myös Suomeen, ja se saikin heti yllättävän suuren suosion.

Kyseinen tilapäivityksiä keräävä Feissarimokat.com -verkkopalvelu on tänään saanut niin suuren suosion, että se on ollut osan päivästä kokonaan käyttäjien saavuttamattomissa. Sivusto ei ole todennäköisesti kestänyt käyttäjäryntäystä odotetulla tavalla. Tätä kirjoitettaessa sivusto on edelleen alhaalla.

– Kiitos Suomi! Olemme saaneet pienessä ajassa hurjan määrän kävijöitä ja serverimme repeää kohta liitoksistaan. Pahoittelemme, jos sivusto tökkii tilapäisesti! Kiitos vielä kerran. Jatkakaa samaan malliin ja muistakaa palata päivittäin lukemaan uudet mokat, tilannetta pahoitellaan sivustolla.

Verkkopalvelu sisältää runsaasti hauskoja statuspäivityksiä, joita sinne kertyy koko ajan myös lisää. Aivan kaikki viestit eivät kuitenkaan mene läpi, sillä ehdotukset moderoidaan ennen niiden julkaisemista.