Näyttelijäkaunotar Katie Holmes ilman meikkiä! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Teinitähtenä aikoinaan suursuosioon noussut näyttelijäkaunotar Katie Holmes rakastui sittemmin kollegaansa Tom Cruiseen, jonka kanssa hän perusti perheen ja synnytti pariskunnalle huhtikuussa 2006 Suri-nimisen tytön. Holmes vietti useita vuosia hiljaiseloa, mutta tämän vuoden aikana hän on kunnostautunut julkisuudessa.

Elokuvatähti ei kuitenkaan ole meikkien orja, sillä nyt hänet nähtiin putipuhtaana kuntosalilla Los Angelesin Beverly Hillsissä. Lauantaina kuntoilemassa käynyt Holmes on lähteen mukaan suloinen, muodokas ja hoikka, joten ei ihme että aviomies Tom cruise halusi hänet rinnalleen. Valitettavasti tuleva joulu ei kuitenkaan näy vielä näyttelijättären kasvoilla iloisuutena, mutta ehkä kuntosaliohjelma väsytti hänet.

Pariskunnnan tytärtä Suria pidetään yleisesti maailman tämän hetken tyylikkäimpänä pikkuprinsessana, mutta äidistä ei ole viime aikoina voitu sanoa kuitenkaan aivan samaa. Neljävuotiaan Suri Cruisen vaatekaapin sisällön arvoksi on eri lähteiden mukaan arvioitu noin 2 – 3 miljoonaa dollaria, mikä lienee ikäluokan ennätys.