Will Smithin tytär: “Aion olla suurempi kuin Lady Gaga”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suuren suosion aikanaan saavuttaneet kaksi ensimmäistä Men In Black -elokuvaa tekivät Will Smithistä todellisen supertähden. Miehen tytär Willow Smith on niinikään aloittanut nousun kohti Hollywoodin tähtikaartia tehtailemalla huippuhittejä.

10-vuotiaan tyttären Whip My Hair -single on ollut yksi tämän vuoden suurista hiteistä Yhdysvaltojen nuorisomarkkinoilla. Nuoren tytön ystäväpiiriin lukeutuvat muiden muassa Beyoncé ja Jay-Z ja pieni laulaja on nyt paljastanut tulevaisuuden urasuunnitelmansa.

– Haluan olla tulevaisuudessa suurempi tähti kuin Lady Gaga. Olen saanut muiden muassa riimittelytaidon isältäni, laulutaitoja äidiltä ja molemmilta olen perinyt kyvyn esiintyä kameran edessä, Willow kertoi Daily Mail -julkaisulle.

Willowia kutsutaan myös mini-Rihannaksi ulkonäkönsä, ystäviensä, esiintymistyylinsä ja rohkean asenteensa vuoksi. Vasta kymmenvuotias tyttö häkellyttää taidoillaan kaikki, mukaanlukien teinitähti Justin Bieberin. Tämän on kerrottu pyytäneen Willowia kanssaan yhteiskiertueelle Eurooppaan ensi keväällä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat