Elizabet Hurleyn avioero tulee kalliiksi – ei avioehtoa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijänä ja mallina maailmalla tunnetuksi tullut brittitähti Elizabeth Hurley on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa kohuotsikoista, mutta pari päivää sitten hän pudotti todellisen uutispommin ilmoittamalla eronneensa aviomiehestään Arun Nayarista jo kuukausia sitten.

Hurley paljasti samalla myös suhteensa urheilutähti Shane Warneen. Vastapuoli Warne on myös omalla tahollaan avioeron pyörteissä, sillä mies vahvisti eilen eronsa vaimostaan Simone Callahanista omilla kotisivuillaan. Avioero ei tule kuitenkaan halvaksi Liz Hurleylle, sillä Daily Mail -julkaisu kertoo tämän joutuvan maksamaan miehelleen miljoonia dollareita, mikäli ero astuu voimaan. Erorahat johtuvat puuttuvasta avioehtosopimuksesta, jota pariskunta ei allekirjoittanut avioituessaan kolmisen vuotta sitten.

– Ehtoa ei kirjoitettu, koska Arun koki sen häpeälliseksi seikaksi. Hänellä on ylpeytensä, miehen ystävä paljasti Daily Mail -julkaisulle.

Shane Warnelle avioerosta johtuva häly ei ole ensimmäinen laatuaan, sillä hän oli viisi vuotta sitten kohuotsikoissa seksiskandaalin takia. Liz Hurleyn kanssa suhde on jatkunut jo useamman kuukauden ajan, mutta sen jatkuvuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa.