Jackass-tähti Bam Margera juhlii Helsingissä: ”Where The F**k Is Santa?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomenkin elokuvateattereiden valkokankailla Jackass-ryhmänsä uuden elokuvan merkeissä touhuileva Bam Margera tunnetaan innokkaana Suomen ja suomalaisten rockyhtyeiden fanina. Nyt superjulkkis saapuu tutustumaan Pohjolan paukkupakkasiin.

Bam Margera on nimittäin mukana Helsingin Bar Bäkkärissä järjestettävässä Where The Fu*k Is Santa? -tapahtumassa, jonka isännöivät yhdessä Bam ja The 69 Eyes -yhtyeen Jussi69. Bileet järjestetään 20. joulukuuta. Illan ajaksi baari muuttuu elokuvateatteriksi.

Bam Margera oli viime kesänä otsikoissa jouduttuaan naisen pahoinpitelemäksi. Teho-osastolle kiidätetyn tähden tila oli vakavampi kuin ensin luultiin. Nainen oli nimittäin lyönyt Bamia pesäpallomailalla takaraivoon.

– Minulla oli sisäinen verenvuoto aivoissani kahden päivän ajan eikä minua siksi päästetty sairaalasta, vaikka meidän piti kuvata ohjelmaa. Minun oli määrä saada iskuja päähäni kuvauksissa, mutta nyt niin ei voida tehdä. Meidän piti kuvata nyrkiniskuja kasvoihin suurnopeuskameralla, Bam kertoi kesällä Access Hollywoodille.