Marisa Miller tekee hyvää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Marisa Miller äänestettiin äskettäin Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta vuoden 2010 maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi, mutta nyt hän on saanut kilpailevan lehden äänestyksessä ykköspaikan, kun FHM-lehden lukijat äänestivät hänet tänä vuonna maailman seksikkäimmäksi.

Harley Davidson -moottoripyörämerkin näyttävissä mainoskuvissa taannoin poseerannut kaunotar on nyt esillä aivan erilaisessa kampanjassa. Kyse on Marc Jacobsin lanseeraamasta hyväntekeväisyyskampanjasta, jonka tarkoituksensa on lisätä tietoa ihosyövästä. Kampanjaan osallistuvat mallit poseeraavat kameralle alasti ja Victoria’s Secret -malli Marisa Miller on myös liittynyt nakujoukkoon.

Kuva Milleristä päätyy myös t-paitoihin, joita on myynnissä Marc Jacobsin putiikeissa. Myyntituotto lahjoitetaan hyväntekeväisyytenä NYU:n syöpäinstituutille. Kyseisessä Protect The Skin You’re In -kampanjassa on aikaisemmin nähty muiden muassa jalkapallovaimo Victoria Beckham ja huippumallit Heidi Klum ja Naomi Campbell.

Marisa Miller