Helsingin Conan-mielenosoitus noteerattiin Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu televisiotähti Conan O’Brien on ollut jälleen tiiviisti otsikoissa molemmin puolen valtamerta, kun hänen uusi Conan-ohjelmansa on aiheuttanut kohua monin tavoin. Suomessa lähinnä siksi, että täkäläiset televisiokanavat eivät suostu hankkimaan sitä ohjelmistoonsa.

Kerroimme viime viikolla, että täkäläiset Conan-fanit järjestävät ensi perjantaiksi 17. joulukuuta Helsinkiin mielenosoituksen, jossa Conania vaaditaan esitettäväksi myös Suomessa. Eilen mielenosoituksen paikka vaihdettiin pääkaupungin lumitilanteen takia Elielinaukioksi.

Nyt mielenosoitus on noteerattu myös ulkomailla. Amerikkalainen Late Night Done Right kertoo aiheesta ja muistaa kertoa myös Conanin ja presidentti Tarja Halosen yhdennäköisyydestä. Julkaisussa todetaan, että Conan itse rakastaa faniensa tempauksia ja että kuvamateriaalia mielenosoituksesta on luvattu lähettää myös televisiotähdelle itselleen.