Eric Prydtz : Niton (The Reason)

Singlet · Stara.fi

Ruotsalainen dancetähti-tuottaja Eric Prydz on saanut tanssilistojen kärkeen jo useampia julkaisujaan, ja mies tunnetaan maailmalla erityisesti Call On Me, Proper Education ja Pjanoo -hiteistään. Nyt ne saavat mahdollisesti seuraajan.

Oman taiteilijanimensä lisäksi myös Pryda ja Cirez D -nimillä materiaalia julkaiseva klubitähti julkaisee seuraavaksi Niton (The Reason) -nimisen singlen. Ennakkosinglellä oli mukana ainoastaan lyhyt radioversio, joka osoittautui hieman keskinkertaista tarttuvammaksi vokaalihouseksi. Kappaleen koukku löytyy prydzmaiseen tapaan yksinkertaisen tarttuvasta synamelodiasta, joka jättää heti muistijäljen. Siltä osin kappale toimii mainiosti ja on potentiaalinen hitti.

Biisin soundimaailma on hiottu kohtalaisen toimivaksi, mutta olisi voinut olla vieläkin jämäkämpi. Nyt vaikuttaa siltä että kappaleen soundeissa on päätetty tehdä kompromissi radiosoiton ja klubisoiton välillä. Suurin ongelma kappaleessa ovat kuitenkin sen miesvokaalit, sillä ne ovat jääneet todella ponnettomiksi ja jopa tylsiksi. Näin ollen kappale kaipaa vielä asiantuntevan remiksaajan kosketusta. Sen jälkeen tästä voidaan leipoa jopa alkaneen talven tanssileka.

Pisteet 3/5