Kohuväite: Michael Jacksonin uusi levy floppaamassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissa kesänä epäselvissä olosuhteissa kuolleen poptähti Michael Jacksonin lähipiiri teki kuoleman jälkeen satojen miljoonien tilin supertähteen liittyvällä materiaalilla. Äskettäin julkaistiin kovasti odotettu ja kovilla odotuksilla ladattu uusi albumi.

Michael Jacksonilta kerrotaan jääneen arkistoihin peräti sata julkaisematonta kappaletta, joista on nyt koostettu levy. Se kohtasi kuitenkin jo ennen julkaisua vastustusta, koska Jacksonin lähipiirin mukaan levyllä ei laula poptähti itse, vaan aivan toinen mies esittämässä Jacksonia. Nämä syytökset ovat voineet vaikuttaa levyn vastaanottoon.

Sony maksoi musiikin oikeuksista poptähden perheelle maaliskuussa 140 miljoonaa euroa. Levyn menestys on kuitenkin The Sun -lehden mukaan pettänyt odotukset. Esimerkiksi Britannian tämän hetken listaykkönen, Take That -poikabändin paluulevy, on myynyt lehden mukaan huimasti enemmän kuin Jackson. Levyn lopullisen menestyksen osoittaa kuitenkin vasta joulumyynti, joka on parhaillaan alkamassa toden teolla. Parhaassa tapauksessa Jackson on joulun listaykkönen.