Angelina Jolie timminä leffabileissä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvatähti Angelina Jolie on tullut maailmalle tutuksi lapsia rakastavana kaunottarena, sillä hänellä on avomiehensä Brad Pittin kanssa kuusi lasta. Lastenhoito ei onneksi kuitenkaan rajoita Jolien työntekoa. Tästä hyvänä esimerkkinä on The Tourist -elokuva, jonka ensi-ilta on koittanut jo useammassa maassa ympäri Eurooppaa.

Kaunottaren ulkonäköön on kiinnitetty paljon huomiota jo vuosien ajan ja nyt hän kauhistutti fanejaan ja lehdistöä kuihtuneella olemuksellaan The Tourist –elokuvan promokiertueella Saksassa. Jolie nähtiin kameroiden edessä mustassa pienessä mekossa, ja asu paljastikin supertähden upean vartalon.

Onneksi Jolien maailmaan kuuluu hyvääkin, sillä hänen ja avopuoliso Brad Pittin häiden aika on mahdollisesti vihdoin ja viimein koittanut. Lähde paljasti The Sun –lehdelle häiden tapahtuvan näillä näkymin hindu-seremonian mukaisesti syrjäisessä temppelissä Rajasthanissa ensi vuoden alussa.