Demi Lovato esittelee rintavakoaan nettikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn teinitähtenä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut 18-vuotias Demi Lovato on ollut jo monien viikkojen ajan tiiviisti otsikoissa, kun hän hakeutui vieroitushoitoon erinäisistä syistä. Muiden muassa psyykkisten ongelmiensa takia hoitoa saava nuori nainen on nyt myös joutumassa vastuuseen väkivaltaisesta käyttäytymisestään.

Nyt Demi on jo päässyt pois vieroituksesta. Hänet nähdään parhaillaan poseeraamassa ystäviensä kanssa valokuvassa, joka on julkaistu Twitter-mikroblogissa. Kuvassa Demin ystävä vetää poptähden yllä olevaa toppia alas niin, että tämän rintamus tulee paremmin näkyviin. Mistään vahingosta ei ole siis kyse.

Hän nimittäin iski tanssija Alex Welchiä kasvoihin nyrkillä lentokoneessa. Sittemmin kiistakumppanit ovat yrittäneet sovitella asiaa, mutta tällä tietoa kuitenkin tuloksetta. Vieroituksen ja pahoinpitelyn takia myös Demin kiertue on ollut vaakalaudalla, sillä managerit ovat olleet huolissaan nuoren tähden kyvystä vetää läpi monin tavoin rankka turnee.

Demi Lovato Twitter