Jessica Alba yritti vähentää seksikkyyttään – toisin kävi! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvatähti Jessica Alba nähdään Suomenkin valkokankailla parhaillaan Machete-elokuvassa muiden muassa Robert De Niron, Steven Seagalin, Michelle Rodriguezin ja Lindsay Lohanin kanssa. Alban tähdittämä Little Fockers -elokuva saa puolestaan Suomen ensi-iltansa 31. joulukuuta.

Jessica Alba kertoi taannoin haluavansa eroon seksikkyydestään, mutta Little Fockers -elokuvan ennakkonäytöksessä nähty tähti on epäonnistunut ainakin toistaiseksi yrityksessään. Valkoinen, lyhyt ja olkaimeton mekko paljasti kaunottaren säilyttäneen upeasti muotonsa. Myös naisen uusi hiustyyli pukee häntä hyvin.

29-vuotiaan Alban tunnetuimmat televisiosarjat ovat olleet Flipper ja Dark Angel. Valkokankaalla tähti on näytellyt muiden muassa elokuvissa Sin City, The Eye ja Fantastic Four. Alba on naimisissa Cash Warrenin kanssa ja ensimmäinen tytär Honor Marie syntyi kaksi vuotta sitten.