Scarlett Johansson pakeni erokohua Jamaikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa riehuu ennennäkemätön erobuumi, sillä päivittäin tulee julkisuuteen uusia julkkistähtien avioeroja. Scarlett Johansson valittiin taannoin GQ-lehdessä Maailman seksikkäimmäksi naiseksi ja kaunottaren aviomies 33-vuotias Ryan Reynolds on puolestaan valittu People-lehden äänestyksessä Maailman seksikkäimmäksi mieheksi 2010. Heidän avioerostaan ilmoitettiin muutama päivä sitten.

Ero oli aavisteltavissa jo viime kuussa, jolloin pariskunnan erosuunnitelmien kerrottiin johtuvan heidän aikatauluongelmistaan. Scarlett pakeni nyt kohua Jamaikalle, mutta kuvista päätellen hän ei kuitenkaan ole hyvällä päällä. Hatussa ja isoissa laseissa nähty tähti ei juurikaan hymyillyt ja tähden ystävät liikkuivat tämän rinnalla yhtä vakavina.

Lähde paljasti People-lehdelle Scarlettin olleen suhteessa se, joka eroa varsinaisesti halusi. Erityylinen elämä ajoi pariskunnan erilleen toisistaan, eikä suhdetta pystynyt enää korjaamaan. Myös puolisoiden ikäero vaikutti asiaan.

– Välimatkat ja molempien urat olivat muiden muassa syynä erolle. Kolmatta osapuolta asiaan eiliity ja kaikesta on sovittu rauhassa. Ryan oli kaiken lisäksi huomannut, että häntä kymmenen vuotta nuorempi Scarlett haluaa elämältä eri asioita kuin hän itse, lähde kertoi People-lehdelle.