Jessica Alba mustasukkainen – pakottaa miehensä käyttämään sormusta

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba on paljastanut vähemmän mairittelevia puolia itsestään. Näyttelijätär on nimittäin kertonut olevansa hyvin mustasukkainen miehestään Cash Warrenista.

Alba on kertonut olevansa välillä hyvinkin epävarma suhteestaan aviomieheensä ja tulevansa hulluksi, jos näkee miehensä flirttailevan toisten naisten kanssa.

– Tiedän, että vaikka mieheni ei pettäisi minua työkavereidensa kanssa, mutta jos he ovat edes hivenen viehättäviä tai jos heidän välillään on vähänkään sähköä tai jos he sanailevat keskenään söpösti, niin minä sekoan, Alba paljasti Access Hollywood -julkaisulle.

Alba ei myöskään salli miehensä kulkea ilman vihkisormustaan. Kaunottaren aviomies loukkasi taannoin sormensa, jonka seurauksena vihkisormus jouduttiin ottamaan tämän sormesta pois. Alba ei kuitenkaan antanut miehensä jatkaa sormuttomana kuljeskelua loputtomiin, vaan vaati miestään pujottamaan sormuksen takaisin sormeensa.

– Hän sanoi, ”Kulta, kaikki tietävät, että olen naimisissa”, ja minä vastasin ”Ei helkkarissa. Sinä pidät taas sormustasi. Nyt loppui tuo hölmöily”, Alba sanaili Access Hollywoodille.

Jessica Alba ja Cash Warren ovat olleet naimisissa vuodesta 2008. Pariskunnalla on kaksivuotias tytär Honor Marie. Alba nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla Machete-elokuvassa seksikkäänä lainvalvojana.