Rihanna voi olla erobuumin seuraava uhri

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Rihanna deittaili äskettäin hetken aikaa kanadalaista hiphop-tähteä Drakea, mutta orastava suhde päättyi kuitenkin nopeasti. Pari kuukautta myöhemmin Rihanna löysi uuden rakkaan urheilutähti Matt Kempistä, jonka kanssa laulaja seurustelee edelleen.

Tämän vuoden aikana monet tähtiparit ovat kuitenkin eronneet, ja pari päivää sitten näyttelijäkaunotar Scarlett Johansson vahvisti avioeronsa Ryan Reynoldsista. Tällä kertaa Rihanna ja hänen miesystävänsä Baseball-pelaaja Matt Kemp ovat lähteen mukaan eroamassa ja asiasta raportoi USA Today –julkaisu.

– Välimatka ajaa heitä erilleen, sillä Kemp treenaa tällä hetkellä Arizonassa ja Rihanna kiertää ympäri maailmaa työnsä takia. Aika näyttää meille, miten tässä käy. Kyseessä on vain vuoden pituinen suhde, joten pahoin pelkään eron tulevan, lähde kertoi USA Today –julkaisulle.