Vuoden kuumimmat alastonkohtaukset listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden lähestyessä loppuaan monenlaiset listaukset ovat juuri nyt ajankohtaisia. Monien muiden seikkojen ohella vuosittain listataan myös parhaat alastonkohtaukset Mr. Skin -julkaisun toimesta. Tänä vuonna seksikkäimmässä alastonkohtauksessa nähdään Talent-ohjelmassakin tuomaroinut Kelly Brook.

Parhaaksi alastonkohtaukseksi rankattiin nimittäin Kelly Brookin ja Riley Steelen nakuilu Piranha 3D -elokuvassa. Toiseksi kuumimmaksi valittiin Hot Tub Time Machine -elokuvan kohtaus, jossa Jessica Pere näyttää osaamistaan. Kolmannelle sijalle rankattiin Boardwalk Empire -elokuvassa nähtävä Paz de la Huertan tähdittämä alastonkohtaus. Viiden joukkoon mahtuivat myös Love And Other Drugs -elokuvassa nähtävä Anne Hathawayn kohtaus sekä Chloe-leffan kohtaus, jota tähdittää Amanda Seyfried.

31-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.