Halle Berry esitteli ”orgastiset” popcornit voihkien – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Halle Berry ja hänen uudeksi miesystäväkseen epäilty ranskalainen näyttelijä Olivier Martinez on ikuistettu useita kertoja yhdessä romanttisissa merkeissä, mutta Halle kuvattiin vastikään myös aivan toisen miehen käsipuolessa New Yorkissa.

44-vuotias Halle Berry on nyt vieraillut Jay Lenon keskusteluohjelmassa, mutta puheenaiheena olivat miesseikkailujen sijaan aivan toiset asiat. Berry halusi nimittäin esitellä Lenolle suosikkiherkkujaan, Garrettin popcorneja. Halle kertoi niiden olevan orgastisen hyviä ja hän osoitti sen ryhtymällä voihkimaan muutaman suupapallisen jälkeen.

Viime kuussa kaunotar hätkähdytti yllättävän rajulla roolihahmollaan, jossa hänellä oli jättimäiset tekorinnat ja turbohuulet. Kyseinen elokuva on nimeltään Truth Or Dare, ja sen ohjaa Peter Farrelly. Berry esittää keski-ikäistä sinkkunaista. Elokuvassa nähdään myös The Office -sarjan Stephen Merchant.