Olivia Wilde tunnusti Staralle: ”En tiedä Suomesta mitään!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useista televisiosarjoista tuttu näyttelijä Olivia Wilde tähdittää parhaillaan Suomenkin valkokankailla nähtävää Tron: Perintö -elokuvaa. Viihdelehti Stara tapasi supertähden Pariisissa, jossa hän oli kertomassa elokuvastaan. Maxim-lehdessä maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittu kaunotar tunnusti haastattelussa ettei tiedä Suomesta mitään.

– En tiedä. Minä en tiedä Suomesta yhtään mitään, Olivia myönsi Staralle.

Toimittaja Antero Alhonen kertoi kaunottarelle, että Suomessa ei ole jääkarhuja.

– Ei jääkarhuja? Onko se yleinen harhaluulo? Todellako? Minä tiesin, että teillä ei ole jääkarhuja, joten olin siitä tietoinen, kaunotar naureskeli.

Katso koko haastattelu videona tästä.

26-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House. Valkokankaalla hän on näytellyt esimerkiksi elokuvissa Tron: Perintö, Alpha Dog, Year One ja Fix. Äskettäin Megan Fox nimesi Wilden mielestään erityisen seksikkääksi naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita myös lesbosuhdetta. Lokakuussa Olivia valittiin maailman seksikkäimmäksi vegetaristiksi PETA-järjestön järjestämässä äänestyksessä.