Elizabeth Hurleyn erosotku paisuu – ex-miehellä jo uusi nainen?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijänä ja mallina maailmalla tunnetuksi tullut brittitähti Elizabeth Hurley pudotti viime viikolla uutispommin ilmoittamalla eronneensa aviomiehestään Arun Nayarista. Ero oli tapahtunut naisen mukaan jo kuukausia sitten. Tässä ei kuitenkaan ollut vielä kaikki kyseisestä tilanteesta.

Hurleyn rinnalla nähtiin eron jälkeen urheilutähti Shane Warne. Mies oli omalla tahollaan myös keskellä avioeroa ja kaiken piti olla kunnossa. Sydney Times kertoi äskettäin Warnen ehtineen jo kuitenkin pettää Hurleyta toisen naisen kanssa, joten kaunotar antoi kenkää myös urheilutähdelle. Nyt lähde on paljastanut The Sun -lehdelle Hurleyn haluavan entisen miehensä Arun Nayarin takaisin.

– Elizabeth Hurley kerjää miestään ottamaan hänet takaisin. Liz tietää tehneensä virheen ja hän pyytää anteeksiantoa, mutta Arun ei ole suostunut naisen pyyntöihin. Kaiken lisäksi Arunilla on joku tuntematon brunette, jota hän suuteli. Nainen sukelsi tämän jälkeen taksiin, jottei häntä nähtäisi, lähde kertoi The Sun -lehdelle.