Seksikkäimmät ”iäkkäät” julkkiskaunottaret listattiin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Julkkismaailman kaunottarien kauneusleikkaukset ovat nykyisin niin yleisiä, että leikkaamaton neitokainen on vuosi vuodelta harvinaisempi ilmiö. Pelkästään leikkausoperaatiot eivät kuitenkaan riitä Hollywoodin kaunottarille vaan apuna ikääntymistä vastaan käytetään myös rasvaimua ja Botox-hoitoa.

Aikaisemmin tänä vuonna koottu 16 kaunottaren kuvagalleria esittelee julkkikset, jotka taistelevat ikääntymistä vastaan yllämainituilla keinoilla ja ovat pysyneet siksi upeassa kunnossa. Moni heistä on onnistunutkin, sillä muiden muassa Sharon Stone, Darryl Hannah, Salma Hayek, Angelina Jolie, Gwen Stefani ja Halle Berry näyttävät ikäistään nuoremmilta. Myös supermalli Cindy Crawford on päässyt mukaan kuvakollaasiin ja 44-vuotias kaunotar ei ole juurikaan vanhentunut vuosien saatossa.

Julkisuudessa esiintyvät mallit ja näyttelijät vaikuttavat usein täydellisiltä, vaikka niin ei asian laita välttämättä todellisuudessa olisikaan. Jokainen tietää nyt, että lehtikuvia on joskus käsitelty rankalla kädellä, eikä mainoskuvissa kovin usein esiinny henkilöä, jonka ulkonäköä ei olisi digitaalisesti korjailtu. Jos nämä kuvat ovat käsittelemättömiä niin julkkikset ovat onnistuneet taistelussaan vanhenemista vastaan.