Täh? Hittiartisti pokasi ystävänsä ex-miehen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi lähivuosien suurimmista naistähdistä on kanadalainen Shania Twain. Kaunotar nousi kuuluisuuteen viisitoista vuotta sitten levyllään The Woman In Me. Twain on myös viisinkertainen Grammy-voittaja. Lauluntekijänä hän on ansainnut 27 BMI-lauluntekijäpalkintoa.

Artisti erosi kaksi vuotta sitten aviomiehestään tuottaja Robert Langesta. Ex-pariskunnalla on kuitenkin yhdeksänvuotias tytär Elja. Artisti on eron jälkeen ollut poissa kohu-uutisista, mutta nyt hän on löytänyt elämäänsä uutta sisältöä. US Magazine -julkaisu kertoo nimittäin Twainin kihlautuneen Nestle-yhtiön johtoon kuuluvan Frederic Thiebaudin kanssa.

– En ole koskaan nähnyt Shaniaa niin onnellisena. Hän oli miehen kanssa lounaalla viime viikolla New Yorkissa ja hänen sormessaan kimalteli kihlasormus. Hän näytti siltä, että hän on löytänyt elämänsä rakkauden. Hassua tässä on se, että Thiebaud on Shanian ystävän Marie-Anne Thiebaudin ex-mies, lähde kertoi Us Magazine -julkaisulle.