Yllätyshitti: ”Harrastin juuri seksiä”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaiset koomikot ovat tehneet vuosien varrella myös jonkin verran musiikkia tarkoituksenaan esittää parodioita joko tietyistä kappaleista tai musiikkigenreistä. Nyt asialla on ollut koomikko Andy Samberg, joka on tehnyt tällä kertaa hiphop-kappaleen seksin harrastamisesta.

Samberg on saanut seurakseen kovan luokan tekijän, sillä hänen kanssaan kappaleen esittää huippusuosittu hiphop-tähti Akon. I Just Had Sex -niminen kappale esitettiin musiikkivideoineen suositussa Saturday Night Live -ohjelmassa ja se sai välittömästi suuren suosion ja amerikkalaisten viihdelehtien hehkutukset osakseen.

Kappaleen uskotaan nousevan talven hitiksi amerikkalaisilla klubeilla, sillä se on myynnissä myös iTunes-levykaupassa. Biisin musiikkivideon tyylikkyyttä korostaa myös se, että sen tähtinä nähdään edellä mainittujen artistien lisäksi näyttelijäkaunottaret Jessica Alba ja Blake Lively. Katso video tästä tai artikkelin yltä.