400 miljoonan dollarin omaisuus ei riitä 50 Centille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka hiphop-tähti 50 Centin valtavasta 52 huoneen ökykartanosta löydettiin murtovarkaita, joista yksi jäi kiinni rysän päältä juotuaan kaikessa rauhassa viiniä kaapissa. Miesten murtosaalis jäi saamatta, kun heidät pidätettiin.

Murtosaalis ei olisi tosin välttämättä ajanut artistia vararikkoon, sillä 50 Cent on ansainnut urallaan huiman 400 miljoonan dollarin omaisuuden. Valtavasta omaisuudestaan huolimatta hän totesi haastattelussa haluavansa lisää omaisuutta. 50 Cent myönsi olettaneensa aiemmin, että raha olisi ratkaisu hänen ongelmiinsa, mutta olleensa sittenkin väärässä.

– 400 miljoonaa? En ole aivan varma paljonko omaisuuteni arvo on nyt, mutta tuo kuulostaa hyvältä. En kuitenkaan usko, että se tulee olemaan koskaan tarpeeksi. Olen verrannut omaisuuden arvoa menestykseeni, koska aiemmin minulla ei ollut mitään. Kun ihmisellä ei ole rahaa, tuntuu siltä että raha ratkaisisi kaikki ongelmat. Kuitenkin kun rahaa tulee niin samalla tulee lisää ongelmia, 50 Cent kertoi Hollywood Reporter -julkaisun mukaan.