Conan noteerasi näyttävästi Helsingin mielenosoituksen – tässä ote ohjelmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime perjantaina Suomessa järjestettiin näyttävä mielenosoitus, jossa vaadittiin Conan-ohjelmaa esitettäväksi myös suomalaisilla televisiokanavilla. Paikalla Helsingin Elielinaukiolla oli sadoittain ihmisiä, ja nyt mielenilmaus on noteerattu myös Yhdysvalloissa.

Suuren Suomi-fanina tunnettu Conan kertoi mielenosoituksesta eilen ohjelmassaan. Samalla näytettiin mielenosoituksessa tallennettua videomateriaalia. Ympäri maailmaa nyt nähdyt videot Conanille toimitettiin viihdelehti Staran suositusta Chaos Tubeblogista.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat