Kaunottaret nakuilivat eläinten puolesta hyytävässä talvikelissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälinen PETA-eläinsuojelujärjestö on vuosien varrella marssittanut lukuisia tunnettuja julkkistähtiä alastomina kampanjoidensa tähdiksi. Monet tunnetut kaunottaret ovat julistaneet alastomina muiden muassa olevansa mieluummin alasti kuin pukeutuvansa turkiksiin.

Nyt hieman tuntemattomammat PETA-kaunottaret ovat järjestäneen näyttävän tempauksen Lontoossa. Kaksi neitokaista riisui nimittäin lähes illkosilleen ja otti iholleen bodypaint-maalaukset. Tämän jälkeen he suuntasivat julistamaan sanomaansa kaupungille lähes alastomina hyytävässä talvikelissä.

Tempauksen tarkoituksena oli vastustaa eläinten nahan käyttämistä vaatteissa. Ohikulkijoille sanoma meni varmasti perille, mutta ainakin miesten huomio lienee kiinnittynyt pääasiassa hieman toisenlaisiin yksityiskohtiin.