Mies tuli kaapista 50 Centin kotona – kiinni rysän päältä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kuukausina monet supertähdet ovat tulleet kaapista ja ilmoittaneet olevansa homoseksuaaleja. Huippusuosittu hiphop-tähti 50 Cent ei lukeudu tähän joukkoon, mutta siitä huolimatta hänen kodissaan on nyt tultu kaapista.

Supertähden Connecticutissa sijaitsevassa jättimäisessä ökykartanossa kävi nimittäin kutsumattomia vieraita, jotka jäivät kiinni rysän päältä. Yhteensä 52 huonetta käsittävässä lukaalissa havaittiin murtovarkaita pian sen jälkeen, kun turvamiehet havaitsivat tuntemattoman auton taloon johtavalla tiellä.

Poliisi hälytettiin paikalle, ja lopulta viranomaiset ja turvamiehet löysivät talosta murtovarkaita. Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan yksi miehistä löydettiin piileskelemästä kaapista, jossa hän oli juomassa viiniä. Pidätettyjen miesten hallusta löydettiin samalla pieni määrä huumausaineita.