Paris Hilton evakuoitiin lentokoneesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineitokainen Paris Hilton oli äskettäin otsikoissa poseerattuaan näyttävästi perustamansa SuperMartXe Motorcycle Team -moottoripyörätallin ajokkien kanssa. Miljoonia bisneksillään ansaitseva julkkistähti on siis ryhtynyt levittämään imperiumiaan myös moottoriurheilun pariin varsin näyttävällä tavalla.

Eilen Paris Hilton ja hänen poikaystävänsä Cy Watts olivat kuitenkin hieman tukalassa tilanteessa, kun heidän lentonsa jouduttiin yllättäen perumaan hieman poikkeuksellisesta syystä. Lentokoneesta löydettiin nimittäin puukko, ja kaikki sen matkustajat evakuoitiin. Kyseessä oli Delta Airlinesin lento Los Angelesista Mauin saarelle Havaijille.

TMZ-julkaisun mukaan eräs lennon matkustajista löysi noin kymmensenttisen puukon tuolin istuintaskusta. Hän kertoi löydöstään lentoemännälle, ja lentohenkilökunta teki päätöksen lentokoneen tyhjentämisestä. Lentokone tarkastettiin, eikä muita aseita löytynyt. Sen jälkeen matkustajat pääsivät palaamaan koneeseen ja lento lähti huomattavasti myöhässä. Myöhemmin poliisi selvitti, että kyseinen puukko oli lentohenkilökunnan laatikoiden avaamisessa käyttämä mattoveitsi.