Räjähdys Hollywood-leffan kuvauksissa – useita loukkaantuneita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin toimintanäyttelijät ovat pysyneet hyväkuntoisina vuodesta toiseen. Tästä on oivana esimerkkinä elokuussa ensi-illassa ollut elokuva The Expendables. Elokuvan huimissa päärooleissa nähtiin muiden muassa Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Mickey Rourke ja Dolph Lundgren.

Dolph Lundgrenilla on pitkä tausta toimintaelokuvissa. Nyt miehellä on tekeillä In the Name of the King 2 –elokuva ja kuvauksissa on tapahtunut onnettomuus. ET Online –julkaisu kertoo täytettävänä olleen nestekaasulämmittimen räjähtäneen rajusti. Ainakin kuusi ihmistä loukkaantui, ja he saivat lähinnä palovammoja. Asiasta kertoi Kanadan Richmond Royalin ratsupoliisi.

Viranomaiset tutkivat parhaillaan syytä kaasulämmittimen räjähdykselle. Tämä ei kuitenkaan pysäytä Lundgrenia, sillä ensi vuonna ensi-iltansa saa The Expendables –elokuvan jatko-osa. Lundgren muistetaan parhaiten rooleistaan Rocky IV –elokuvassa sekä Täydellinen Sotilas –elokuvista.