Playboy-malli ampui aviomiestään selkään – elinkautinen vankeus uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama teki taannoin aloitteen perheväkivallan vähentämisen puolesta. Asiasta kertoi lehdistölle presidentin tiedottaja Teri Stoddard. Aloite tuli kuitenkin liian myöhään Playboy-malli Angela Dorianin aviomiehelle Bruce Dorianille.

68-vuotias Angela Dorian ja aviomies Bruce Dorian löysivät toisensa noin 25 vuotta sitten.  Angela on tullut tutuksi Playboy Playmatena sekä huumeroolistaan elokuvassa Rosemary’s Baby. TMZ-julkaisun mukaan lokakuussa tapahtui kuitenkin jotain surullista. Angela otti nimittäin käsiaseen ja ampui sillä miestään. Angela pidätettiin ja häntä syytetään nyt murhayrityksestä. Miljoonan dollarin takuita ei ole maksettu, joten nainen odottaa oikeudenkäyntiään telkien takana. Hänet voidaan tuomita jopa elinkautiseen vankeuteen.

– Olimme tuolloin kotonamme Hollywoodissa. Riitelimme rajusti, pakkasin tavaroitani ja olin niiden kanssa matkalla ovelle. Hän ampui minua selkään täysin varoittamatta aikeistaan. Sen jälkeen hän käveli pois, eikä hän välittänyt minusta paskan vertaa, Bruce Dorian kertoi TMZ-julkaisulle.

– Vasen käsivarteni jäi käyttökelvottomaksi. Luoti meni myös aivan sydämeni vierestä. Minä olin rakastanut häntä melkein 25 vuotta, enkä ymmärrä mitä olin tehnyt ansaitakseni tämän. Avioero olisi riittänyt.