Venäläisen vakoojakaunottaren rohkeat alastonkuvat julki – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesäkuussa Yhdysvalloissa kiinni jäänyt venäläinen vakoojakaunotar Anna Chapman nousi nopeasti kansainväliseksi julkkikseksi. Kymmenen vakoojan tiimiin kuulunut neitokainen palautettiin Venäjälle maiden välisessä vakoojien vaihdossa.

Sittemmin Chapman poseerasi Maxim-miestenlehden venäjänkielisen version kannessa ja sisäsivuilla. Nyt neitokaisesta on päätynyt julkisuuteen uusia rohkeita alastonkuvia, kun hänen entinen poikaystävänsä on vuotanut nakukuvat Playboy-lehdelle. Samat kuvat kiertävät parhaillaan verkossa myös sensuroimattomina.

Lehtiposeeraustensa merkeissä Chapman ei suostunut antamaan haastattelua, koska sellaiset ovat vakoojilta kiellettyjä. Anna Chapman on noussut kotimaassaan suosituksi julkkikseksi.