Jenni Vartiainen vuoden myydyin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huhtikuussa julkaistu Jenni Vartiaisen Seili-albumi on joulun ylivoimainen listaykkönen. Levy on samalla myös koko vuoden myydyin albumi. Levy on pysytellyt Suomen virallisen albumilistan kärkipaikalla yhdeksän viikkoa.

Levy ei ole pudonnut kertaakaan julkaisunsa jälkeen sijaa seitsemän alemmas. Albumia on myyty tällä hetkellä hetkellä 95.000 kappaletta ja myynti lähestyy kovaa vauhtia maagista 100.000 kappaleen rajaa. Seili-albumilta on julkaistu tähän mennessä neljä hittisingleä: En haluu kuolla tänä yönä, Nettiin, Missä muruseni on ja uusimpana Duran Duran.

Jenni Vartiaisen vuosi on ollut menestyksekäs. Laulajatar palkittiin äskettäin Emma-palkinnolla Vuoden live-esiintyjäksi. Vartiainen on ehdolla helmikuisessa Emma-gaalassa myös seitsemässä muussa kategoriassa. Jenni ja hänen yhtyeensä konsertoivat 26. helmikuuta 2011 Barona –areenalla järjestettävässä Emma-gaalassa.