Kauppakeskuksessa juopotellut Joulupukki käsiraudoissa putkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähestyvä joulu ei ole tuonut kaikille joulumieltä aivan tasapuolisesti, sillä kaikki kansalaiset eivät ole vielä julistaneet itselleen sisäistä joulurauhaa. Myös Joulupukki on joutunut kokemaan kovia Ohiossa, Yhdysvalloissa. Tällä kertaa kyseessä oli kuitenkin naispukki.

Dayton Daily News kertoo, että Joulupukiksi pukeutunut nainen oli aiheuttanut pahennusta Dayton Mall -kauppakeskuksessa. Pukki oli naukkaillut hieman joulumieltä ylentäviä nesteitä lähistön baareissa ennen kauppakeskukseen astelemistaan. Vierailu oli osa suurempaa tempausta, jossa kauppakeskukseen oli määrä saada yllättäen flash mob -hengessä kymmeniä Joulupukkeja.

Juopunut naispukki lauleskeli kuitenkin poikkeuksellisen paljon kirosanoja sisältäneitä joululauluja, joten poliisi joutui puuttumaan asiaan. Lopulta nainen yritti lyödä poliisia, joten hänet jouduttiin pidättämään ja kuljettamaan käsiraudoissa putkaan selviämään. Poliisipäällikkö kertoi myöhemmin lehdelle, että kauppakeskus oli täynnä lapsiperheitä, joten juopotteleva ja kiroileva Joulupukki ei ollut sopivaa katseltavaa.