Suuttunut nainen virtsasi kaupan pakastealtaaseen: ”Antakaa anteeksi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on kohistu jo parin päivän ajan tapauksesta, jossa nuori nainen aiheutti kaupassa vahinkoa elintarvikkeille hieman epätavallisella tavalla. Hän nimittäin virtsasi pakastealtaaseen.

The Smoking Gun -julkaisu uutisoi ensimmäisenä kuinka pennsylvanialainen 23-vuotias Carrie Harkness oli lauantaina tehnyt tarpeensa Meadvillen kaupungissa sijaitsevan ruokakaupan pakastealtaaseen. Ennen virtsaamista kaupan henkilökunta oli käskenyt naista poistumaan kaupasta, mistä nainen suivaantui.

Eilen Harkness, kahden lapsen äiti, kommentoi tekoaan Facebook-profiilissaan. Hän kirjoitti katuvansa tempaustaan ja toivoi että hänen ystävänsä voisivat antaa hänelle anteeksi. Hänelle luettiin maanantaina syytteet ilkivallasta ja vahingon aiheuttamisesta. Lisäksi häntä vaaditaan korvaamaan teon takia pilaantuneita elintarvikkeita 508 dollarin arvosta. Tapauksen oikeudenkäynti alkaa 12. tammikuuta.