Natalie Portmanin paljas takapuoli photoshopattiin nolosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leffakaunotar Natalie Portman nähdään parhaillaan ympäri maailmaa kohutun Black Swan -elokuvan tähtenä. Elokuvassa lesboroolissa nähtävä neitokainen oli taannoin otsikoissa myös toisenlaisten nakuilujen merkeissä.

Natalie Portman nähdään nimittäin ensi vuonna Your Highness -elokuvassa, jonka mainostrailerissa hän esiintyy puolialastomana kohtauksessa, jossa hän riisuu itsensä rannalla. Vaikka kaunottarella on yllään stringit ja rintaliivit, oli mainos silti liikaa ja kiellettiin Britanniassa liian seksuaalisen sisältönsä takia.

Sittemmin traileri hyväksyttiin ikärajalla varustettuna, mutta myöhemmin peppu kuitenkin peitettiin digitaalisesti lisäämällä kaunottaren jalkaan peittävämmät bikinit. Kuvasta voidaan huomata että kyseessä oli varsinainen myrsky vesilasissa. Mitään intiimiä kuvissa ei nimittäin nähty alunperinkään. Varsinaisessa elokuvassa Natalie nähdään peppu paljaana. Elokuvassa nähdään Portmanin lisäksi muiden muassa James Franco, Danny McBride ja Zooey Deschanel.