Bond-kaunotar riisui kaiken rohkeissa alastonkuvissa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond Quantum Of Solace -elokuvan myötä myös mallimaailman tähdeksi noussut Olga Kurylenko on nähty valkokankaalla myös eläimellisen barbaarin roolissa ilman vaatteita. Viime kuukausina otsikoista poissaolollaan loistanut kaunotar on nyt tehnyt paluun.

Olga Kurylenko nimitettiin taannoin espanjankielisessä DT Magazine -lehdessä ”Chica Bondiksi”, eli vapaasti suomennettuna ”Bond-kissaksi”. Sittemmin hän oli mukana Kirot-nimisessä elokuvassa, joka kertoo kahdesta naisesta, joista toinen on salamurhaaja ja toinen perheväkivallan uhri. Nyt Olga poseeraa täysin alastomana näyttävissä mustavalkoisissa mallikuvissa. Kuvat ovat tanskalaisen Rasmus Mogensenin käsialaa.

Ukrainalaissyntyinen sinkkukaunotar Olga Kurylenko on esiintynyt ennen Bond-rooliaan kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut tähti nähtiin pelkästään viime vuonna kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Hänet on nähty valkokankaalla viime aikoina myös Timothy Olymphantin kanssa elokuvassa Hitmanja suomalaiseen peliin pohjautuvassa Max Payne -elokuvassa.