Rajusta Top Gear -turmasta julkaistiin kuva – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin aiemmin tänään kuinka huippusuositun Top Gear -ohjelman juontaja James May on loukkaantunut Syyriassa tehdyissä kuvauksissa. Kuvausryhmä oli ikuistamassa ohjelman joulujaksoa keskellä aavikkoa, kun ikävä onnettomuus tapahtui.

Tilanne sai alkunsa, kun juontaja Jeremy Clarksonin auto jäi jumiin rinteeseen. Tiimi yritti saada autoa liikkelle, kun May joutui kiristyvän hinausköyden linjalle ja se kaatoi hänet voimakkaasti maahan. Juontaja löi päänsä kiveen, minkä seurauksena hän menetti tajuntansa ja sai päähänsä suuren haavan. Nyt onnettomuudesta on julkaistu myös kuva.

Sairaalassa Mayn kerrottiin saaneen aivotärähdyksen ja hänen haavansa ommeltiin kiinni. Päästä ei tarkemmissa tutkimuksissa löytynyt muita vammoja. Vuonna 2006 Top Gear -juontaja Richard Hammond taisteli hengestään ajettuaan tiettävästi maailmanhistorian rajuimman auto-onnettomuuden 507 kilometrin tuntivauhdista.

Top Gear The Sun