Rihanna ja X Factor -voittaja duetoivat: ”Pelkäsin erektiota!” – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian X Factor -kilpailun äskettäin voittanut Matt Cardle joutui elämänsä tähän asti ikimuistoisimpaan tilanteeseen samaisessa ohjelmassa. Kilpailijat saivat nimittäin esiintyä finaalissa omien idoliensa kanssa, ja Matt kertoi fanittavansa erityisesti Rihannaa.

Niinpä Matt Cardle pääsi esittämään Rihannan hittikappaleen yhdessä supertähden kanssa ja kymmenien miljoonien televisiokatsojien silmien edessä. Rihanna oli pukeutunut paljastavaan mustan ihonmyötäiseen esiintymisasuun ja kaiken lisäksi lähenteli laulajakomistusta odotettua rohkeammin. Mies kertoi myöhemmin tunnelmistaan MTV-kanavan haastattelussa.

– Itse asiassa hoin itselleni koko ajan että älä saa erektiota ”Please, please, please!”. Minulla oli jalassani vain hyvin ohuet housut ja yritin ajattella Margaret Thatcheriä. Lopulta olin liian hermostunut, että olisin edes voinut saada erektion. Ei tuollaiseen voi valmistautua mitenkään, ja Rihanna tuli älyttömän lähelle, Matt Cardle kertoi MTV-kanavalle.