Rihanna oli liian seksikäs brittitelevisioon – katsojat raivostuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Britannian X Factor -finaalilähetyksessä nähtiin kisan voittaneen Matt Cardlen ja Rihannan yhteinen esiintyminen. Voittaja itse totesi MTV-kanavan haastattelussa yrittäneensä pidätellä erektiota yhteisen esiintymisen aikana.

– Itse asiassa hoin itselleni koko ajan että älä saa erektiota ”Please, please, please!”. Minulla oli jalassani vain hyvin ohuet housut ja yritin ajattella Margaret Thatcheriä. Lopulta olin liian hermostunut, että olisin edes voinut saada erektion. Ei tuollaiseen voi valmistautua mitenkään, ja Rihanna tuli älyttömän lähelle, Matt Cardle kertoi MTV-kanavalle. Tunnelma oli ilmeisesti sama myös kotikatsomoissa.

Brittiviranomaiset ovat nyt nimittäin ilmoittaneet saaneensa Rihannan esiintymisestä katsojilta lähes 3.000 valitusta. E! Online kertoi, että eiliseen iltaan mennessä valituksia oli tullut jo 2.750 kappaletta ja määrä kasvoi nopeasti. Erityisesti katsojia vihastutti Rihannan liian seksikkääksi katsottu esiintymisasu. Paljon rohkeampia nähdään tosin Hollywoodin punaisilla matoilla päivittäin. Vain pari viikkoa sitten Christina Aguilera oli esiintymässä samassa ohjelmassa, ja silloinkin katsojapalaute oli murskaavaa.